Ichi The Killer

Koroshiya Ichi The Animation
Koroshiya

Ichi The Killer online subtitrat gratis in romana  – Un mafiot masocist își întâlnește meciul pe străzile întunecate din Tokyo. Nemesisul său, Ichi, este un ucigaș psihopat cu o sete neobișnuită de vărsare de sânge. Un secret îngrozitor îi arde în minte, iar mâinile sale fac moarte fără milă. În cele din urmă, giulgiurile de mister sunt despărțite pentru a dezvălui originea monstrului. Orașul își va cunoaște cea mai mare teamă la dezvelirea lui Ichi The Killer .

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

0h 50m 2002 658 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=8706&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0