Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

Initial D Third Stage

Initial D Third Stage
initial d third stage 17591 poster

Initial D Third Stage online subtitrat gratis in romana – La scurt timp după ce a absolvit liceu, Takumi este abordat de liderul echipei SoriiRoșii Ryosuke Takahashi și se oferă să i se alăture în formarea unei echipe profesionale de curse. Înainte să vină cu un răspuns la propunerea lui Takumi caută răzbiunare cerând o revansă de la liderul echipei Emperor Kyouichi Sudou, care l-a înfrânt înainte din cauza unei probleme tehnice. De asemenea, este provocat de Kai Kogashiwa, un pilot de curse stradale din a doua generație al cărui tată a fost odată un rival de temot al tatălui lui Takumi, Bunta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 40m 2001 778 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 1

  • vali puiu - 11 februarie, 2021

    un film super tare mia placut foarte mult mai ales partea cu drifturile pe zapada au fost mai misto decat cele pe ploaie.