Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

Ive Always Liked You / Zutto Mae kara Suki deshita Kokuhaku Jikkou Iinkai

Zutto Mae kara Suki deshita Kokuhaku Jikkou Iinkai
ive always liked you 21160 poster

Ive Always Liked You / Zutto Mae kara Suki deshita Kokuhaku Jikkou Iinkai ro sub gratis online – „Asta e ultima dată când exersez…”. Natsuki Enomoto, o elevă din anul trei la Liceul Sakuragaoka, are sentimente pentru prietenul ei din copilărie, Yuu Setoguchi. Neputând să-și mărturisească sentimentele, Natsuki îi spune lui Yuu că îl folosește pentru a-și practica confesiunea.O să se oprească Natsuki din exersat și o să-și mărturisească sentimentele pentru Yuu?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 3m 2016 181 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0