Kakurenbo Hide and Seek

Kakurenbo Hide and Seek
kakurenbo hide seek 6561 poster

Kakurenbo Hide and Seek. Un baiat pe nume Hikora joaca „Otokoyo”, un joc de-a v-ati ascunselea periculos. Printre ruinele orașului, e un joc pe care numai copii îl pot juca.  Se numește “Otokoyo”; un joc de-a v-ați ascunselea. Dar de fiecare dată când copii joacă jocul ăsta, unul căte unul vor disparea în strălucirea clădirilor… Povestea începe când un baiat intră în lumea Otokoyo, să-și găsească sora dispărută.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Încarc...

0h 25m 2005 627 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=6561&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0