Kakurenbo Hide and Seek

Kakurenbo Hide and Seek
kakurenbo hide seek 6561 poster

Kakurenbo Hide and Seek. Un baiat pe nume Hikora joaca „Otokoyo”, un joc de-a v-ati ascunselea periculos. Printre ruinele orașului, e un joc pe care numai copii îl pot juca.  Se numește “Otokoyo”; un joc de-a v-ați ascunselea. Dar de fiecare dată când copii joacă jocul ăsta, unul căte unul vor disparea în strălucirea clădirilor… Povestea începe când un baiat intră în lumea Otokoyo, să-și găsească sora dispărută.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Încarc...

0h 25m 2005 442 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=6561&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

* Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5 minute . * Daca animeul se blocheaza sau se termina brusc click Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas * Anime-ulcautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim! * In cazul in care anime-urile se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati anime-ul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!

Comments 0