King of Thorn

King of Thorn
king of thorn 8945 poster

King of Thorn – „Medusa”, un virus mortal care a devenit o epidemie în toată lumea. Pentru a scăpa de acest virus mortal, o mână de oameni sunt aleși pentru a fi puși într-un somn rece, stând într-o capsulă, sperând pentru un viitor leac. Kasumi, o adolescentă, este una dintre cei 160 aleși pentru această procedură, și este condusă la un Centru de Capsule pentru Somnul Rece (CCSR) din interiorul unui castel vechi. Înțelegând că e aproape imposibil, Kasumi merge să doarmă până la întâlnirea cu sora ei geamănă Shizuku, care și ea e infectată cu acest virus. Când Kasumi și ceilalți se trezesc, observă că CCSR nu mai e cum și-l aminteau. Ca și în povestea „Frumoasa Adormită”, castelul este acoperit cu spini, iar cei care s-au treziți sunt atacați de necunoscute creaturi și monștrii! De unde au venit monștrii? Ce s-a întâmplat cu lumea?

Abandonați în mijlocul unei enigme, escapada celor șapte supraviețuitori începe…

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 45m 2009 1.021 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0