KonoSuba

KonoSuba God's Blessing on this Wonderful World Legend of Crimson
konosuba gods blessing on this wonderful world legend of crimson 8161 poster

KonoSuba God’s Blessing on this Wonderful World Legend of Crimson – Nu este ciudat faptul că forțele Domnului Demon se tem de Demonii Crimson, clanul de la care provin Megumin și Yunyun. Chiar dacă generalii Demonului Domnului își atacă satul, Demonii Crimson îi pot îndepărta cu ușurință cu stăpânirea supremă a magiei avansate și supraviețuite.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4,80 out of 5)
Încarc...

1h 30m 2019 3.388 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=8161&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=2&#038;trid=8161&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0