Kowarekake no Orgel

Kowarekake no Orgel
kowarekake no orgel 6567 poster

Kowarekake no Orgel online subtitrat gratis in romana. În 2039, androizii auxiliari sunt răspândiți ca electronice de uz general. Keiichirou și-a pierdut familia într-un accident de circulație și s-a retras din trupa sa. Într-o zi, găsește un android model vechi într-o groapă de gunoi. El o ia acasă și îi numește „Floarea”.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

0h 30m 2010 439 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=6567&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Info
Cast
Background
Comments 1