Kyokuguro no Tsubasa Valkisas

KYOKUGURO NO TSUBASA VALKISAS
legend of lemnear 8717 poster

Kyokuguro no Tsubasa Valkisas / Legend of Lemnear online subtitra gratis in romana. Satul natal al tinerei frumoase Lemnear este distrus și fratele ei este răpit. Lemnear jură să omoare maleficul vrăjitor Gardin care este responsabil pentru dezastru. Alături de aliații ei, Lemnear pornește într-o aventură pentru răzbunare. Totuși, nu știe ca este cineva mai presus de Gardin.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Unknown 476 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=8717&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0