Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

Labyrinth of Flames

炎のらびりんす
Honoo no Labyrinth

Labyrinth of Flames / HONOO NO LABYRINTH. Când Galan prietenul prințesei îi dă in dar o sabie străvechi, evenimentele ciudate se desfășoară și chiar oameni străini cad din cer să atace. Acum, Galan trebuie să-și depășească ineptitudinea și să se alăture o mulțime de femei frumoase, într-o distracție neplăcută, printr-un regat uitat de timp.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

0h 0m 2000 547 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD Part 1
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD Part 2
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=8656&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Info
Cast
Background
Comments 0