Luger Code 1951

Luger Code 1951
luger-code-1951

Luger Code 1951 online subtitrat gratis – Povestea urmează un tânăr profesor universitar de geniu, care este capabil să învețe orice limbă. I se cere să descifreze un cod folosit în comunicarea wireless: Codul Luger, dezvoltat de vârcolaci, dușmani ai omenirii. Uluit să afle că nu poate descifra codul și disperat să îl studieze, profesorul pornește într-o călătorie pentru a captura un vârcolac viu care să-l ajute.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3,50 out of 5)
Încarc...

0h 25m 2016 812 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=8701&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Info
Cast
Background
Comments 0