Maquia When the Promised Flower Blooms

Sayonara no Asa ni Yakusoku no Hana wo Kazarou
maquia when the promised flower blooms 9748 poster

Maquia When the Promised Flower Blooms / Sayonara no Asa ni Yakusoku no Hana wo Kazarou – Persoanele din Iorph trăiesc foarte departe de tărâmurile oamenilor, ducându-și viețile într-o fabrică numită Hibiol. Duc vieți lungi de secole și își păstrează tinerețea. Maquia, o orfană Iorph, trăiește într-o oază înconjurată de prieteni, și cumva tot se simte singură. Dar viața liniștita a iorphilor este spulberată într-o secundă când armata Mezarte le invadează teritoriul cu o armată de dragoni, căutând sângele care le oferă iorphilor viață lungă.

Maquia reușește să scape, dar își pierde prietenii și casa în acel haos. Apoi, întâlnește un bebeluș orfan, pe care-l numește Ariel și îl ia și-l crește cu ajutorul unor noi prieteni. Dar cu trecerea timpului, legătura dintre Maquia și Ariel se schimbă și ea, în mijlocul unor probleme de rasă între iorphi și mezarți. Asta este o poveste despre timp irecuperabil și relația a două persoane singure care-și găsesc alinarea unul în celălalt.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 55m 2018 2.389 views

Background
  • DoodSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=9748&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 2

  • Estera - 17 februarie, 2021

    Mia plăcut fuarte mult cear am plăns.🥰

  • Lili - 13 iunie, 2020

    Bun