Maquia: When the Promised Flower Blooms

Sayonara no Asa ni Yakusoku no Hana wo Kazarou
maquia when the promised flower blooms 9748 poster

Maquia: When the Promised Flower Blooms / Sayonara no Asa ni Yakusoku no Hana wo Kazarou – Persoanele din Iorph trăiesc foarte departe de tărâmurile oamenilor, ducându-și viețile într-o fabrică numită Hibiol. Duc vieți lungi de secole și își păstrează tinerețea. Maquia, o orfană Iorph, trăiește într-o oază înconjurată de prieteni, și cumva tot se simte singură. Dar viața liniștita a iorphilor este spulberată într-o secundă când armata Mezarte le invadează teritoriul cu o armată de dragoni, căutând sângele care le oferă iorphilor viață lungă.

Maquia reușește să scape, dar își pierde prietenii și casa în acel haos. Apoi, întâlnește un bebeluș orfan, pe care-l numește Ariel și îl ia și-l crește cu ajutorul unor noi prieteni. Dar cu trecerea timpului, legătura dintre Maquia și Ariel se schimbă și ea, în mijlocul unor probleme de rasă între iorphi și mezarți. Asta este o poveste despre timp irecuperabil și relația a două persoane singure care-și găsesc alinarea unul în celălalt.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 55m 2018 1.627 views

Background
  • DoodSubtitrat in Romana - Full HD

* Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5 minute . * Daca animeul se blocheaza sau se termina brusc click Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas * Anime-ulcautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim! * In cazul in care anime-urile se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati anime-ul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!

Comments 1