Metropolis

Metropolis
metropolis 8632 poster
Metropolis este o poveste emotionanta, care pune accent pe importanta sentimentelor. Povestea se petrece in viitorul indepartat intr-o lume in care robotii si oamenii traiesc impreuna, dar nu in armonie, ci mai degraba robotii servesc oamenii. Filmul prezinta un baietel care se imprieteneste cu un robot si impreuna trec prin intamplari ciudate si riscante, dar care le solidifica prietenia in final.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 48m 2001 567 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0