Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo Onsen Manyuuki

Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo?: Onsen Manyuuki
mondaiji tachi ga isekai kara kuru sou desu yo onsen manyuuki 10849 poster

Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo Onsen Manyuuki – Izayoi Sakamaki, Asuka Kudou și Tu Kasugabe au puteri psihice extraordinare și sunt plictisiți de lumea normală. Un plic sosește pentru fiecare, iar atunci când deschid plicurile sunt uimiți să vadă că peisajul din jurul lor se schimbase într-o lume pe care nu au mai întâlnit-o înainte. Ei au fost convocați de către Iepuroaica Neagră pentru a ajuta comunitatea „Fără Nume\”” să înfrângă Regele Demon.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 3,20 out of 5)
Încarc...

0h 23m 2013 3.094 views

Background
  • Mp4uploadSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0