My Hero Academia Heroes Rising

My Hero Academia Heroes Rising
my hero academia heroes rising 18828 poster

My Hero Academia Heroes Rising ro sub gratis – Clasa 1-A vizitează Insula Nabu, unde în cele din urmă ajung să facă o adevărată muncă de erou. Locul este atât de liniștit încât seamănă mai mult cu o vacanță … până când sunt atacați de un ticălos cu o Quirk insondabilă! Puterea sa este extrem de familiară și se pare că Shigaraki a avut o mână în plan. Dar cu All Might pensionat și viața cetățenilor pe linie, nu există timp pentru întrebări. Deku și prietenii săi sunt următoarea generație de eroi și sunt singura speranță a insulei.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 44m 2019 405 views

Background
  • DoodSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 4