My Hero Academia: Cei doi eroi

Boku no Hero Academia 3 - Cei doi eroi
My Hero Academia: Cei doi eroi 2

My Hero Academia: Cei doi eroi. Începem săptămâna în forță cu un film așteptat de toată lumea cu multă nerăbdare. Iată că așteptarea a luat sfârșit și pot să spun că a meritat.
La invitația lui All Might, Midoriya îl însoțește pe o insulă artificială unde au loc tot felul de cercetări asupra Quirk-urilor și participă la o petrecere care este întreruptă brusc de niște infractori. Oare cum vor reuși Midorya și All Might să iasă din situația asta disperată?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,50 out of 5)
Încarc...

1h 36m 2018 4.032 views

Background
  • VidozaSubtitrat in Romana - Full HD
  • MegaSubtitrat in Romana - Full HD
  • FembedSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=1641&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=2&#038;trid=1641&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

* Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5 minute . * Daca animeul se blocheaza sau se termina brusc click Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas * Anime-ulcautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim! * In cazul in care anime-urile se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati anime-ul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!

Comments 0