Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

My Hero Academia: Cei doi eroi

Boku no Hero Academia 3 - Cei doi eroi
my hero academia two heroes 1641 poster

My Hero Academia: Cei doi eroi. Începem săptămâna în forță cu un film așteptat de toată lumea cu multă nerăbdare. Iată că așteptarea a luat sfârșit și pot să spun că a meritat.
La invitația lui All Might, Midoriya îl însoțește pe o insulă artificială unde au loc tot felul de cercetări asupra Quirk-urilor și participă la o petrecere care este întreruptă brusc de niște infractori. Oare cum vor reuși Midorya și All Might să iasă din situația asta disperată?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 4,80 out of 5)
Încarc...

1h 36m 2018 15.480 views

Background
 • VidozaSubtitrat in Romana - Full HD
 • MegaSubtitrat in Romana - Full HD
 • FembedSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=1641&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=2&#038;trid=1641&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 2

 • Isokratis - 22 decembrie, 2020

  donatii unde se pot face? 🙂

  • filmeonline - 23 decembrie, 2020

   Am facut un buton de donatii in sidebar-ul din dreapta a siteului.