My Neighbor Totoro / Vecinul meu Totoro

Tonari no Totoro
my neighbor totoro 8383 poster

My Neighbor Totoro / Vecinul meu Totoro – Totoro este un spirit al padurii pe care-l intalneste micuta Mei impreuna cu sora ei mai mare Satsuki, in vecinatatea noii lor case. Cu toate ca tatal lor se afla cu ele, care este un profesor universitar, mama lor este internata la un spital. Recuperandu-se de o boala. Cand Mei afla ca starea mamei ei se deterioreaza, ea incearca sa o viziteze de una singura. Iar cand toata lumea realizeaza ca ea a disparut si se panicheaza, doar Totoro stie cum s-o gaseasca!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 26m 1988 2.861 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=8383&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 1

  • daniPunct - 07 martie, 2021

    dia mea e frumoasa :3