Neppuu Kairiku Bushi Road

熱風海陸ブシロード
neppuu kairiku bushi road 18538 poster

Neppuu Kairiku Bushi Road online subtitrat ro gratis – Lumea este invadată şi devastată de nişte creaturi numite „shinobi” ce au ajuns pe Pământ prin intermediul unui asteroid. Pentru a putea face faţă acestor monştrii, oamenii s-au refugiat în „oraşe stat” foarte bine fortificate. Singura speranţă a omenirii este „Sfânta armă a lui Giga Road” şi luptătorii cu abilităţi speciale numiţi „Yagyuu”. Cu scopul de a salva lumea, o prinţesă dintr-un „oraş căzut” pleacă în căutarea armei sfinte având o singură misiune, eradicarea tuturor „shinobilor”.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1,00 out of 5)
Încarc...

1h 30m 2013 473 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Info
Cast
Background
Comments 0