Nine Original ban

Nine Original ban
nine original ban 20764 poster

Chiar înainte de a intra în liceul Seishuu, vedeta Katsuya Niimi și campioana de judo Susumu Karasawa văd o fată plângând în timp ce școala pierde un joc de baseball. Băieții decid să se alăture echipei și să o îmbunătățească pentru a o face să zâmbească. Fata se dovedește a fi Yuri Nakao, fiica antrenorului de baseball, și află că echipa de baseball va fi închisă dacă nu începe să câștige. Seria îi urmează pe cei trei, precum și pe pitcherul Eiji Kurahashi, deoarece Niimi și Karasawa învață despre baseball și ce înseamnă să fii unul dintre cei nouă jucători dintr-o echipă, deoarece lucrează împreună prin liceu ajung la Koushien.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 10m 1983 56 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Info
Cast
Background
Comments 0