Nozoki Ana

ノ・ゾ・キ・ア・ナ
nozoki ana 8661 poster

Nozoki Ana – După ce s-a mutat în apartamentul lui nou, elevul de la arte Tatsuhiko Kido descoperă o gaură în perede. Când se uită prin ea, face contact vizual cu vecina lui, Emiru Ikuno, în timp ce se masturba. Se grăbește la ușa ei ca să clarifice neînțelegerea și să îi spună de crăpătură, dar din greșeală se împiedică și cade peste ea. Ca să fie lucrurile mai rele, Emiru are dovezi foto care l-ar face pe Kido să pară un infractor sexual. Kido află că Emiru are un fetiș voyeurism și este șantajat să lase crăpătura unde este.

Din nefericire pentru Kido, nu se termină aici! Emiru merge și ea la aceași școală de arte și o va vedea de mai multe ori decât ar vrea. Emiru și Kido pornesc într-o prietenie unică cu potențial foarte erotic.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

0h 56m 2013 1.139 views

Background
 • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

* Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5 minute . * Daca animeul se blocheaza sau se termina brusc click Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas * Anime-ulcautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim! * In cazul in care anime-urile se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati anime-ul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!

Info
Cast
Background
Comments 5

 • Florin - 11 august, 2020

  Ami pare rău să aud asta. Și pentru că m-am repetat am crezut că nu sa postat

 • Florin - 09 august, 2020

  Când apare continuarea???

  • filmeonline - 10 august, 2020

   Momentan nu este nici un anunt official din partea producatorilor.

 • Florin - 08 august, 2020

  Asta e tot filmul ?? Sau mai e vreun episod??

  • filmeonline - 10 august, 2020

   Nu este nici un anunt official pana acum.