Nozoki Ana

Nozoki Ana
nozoki ana 8661 poster

Nozoki Ana online subtitrat gratis in romana – După ce s-a mutat în apartamentul lui nou, elevul de la arte Tatsuhiko Kido descoperă o gaură în perede. Când se uită prin ea, face contact vizual cu vecina lui, Emiru Ikuno, în timp ce se masturba. Se grăbește la ușa ei ca să clarifice neînțelegerea și să îi spună de crăpătură, dar din greșeală se împiedică și cade peste ea. Ca să fie lucrurile mai rele, Emiru are dovezi foto care l-ar face pe Kido să pară un infractor sexual. Kido află că Emiru are un fetiș voyeurism și este șantajat să lase crăpătura unde este.

Din nefericire pentru Kido, nu se termină aici! Emiru merge și ea la aceași școală de arte și o va vedea de mai multe ori decât ar vrea. Emiru și Kido pornesc într-o prietenie unică cu potențial foarte erotic.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

0h 56m 2013 1.778 views

Background
 • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
 • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=8661&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Info
Cast
Background
Comments 5

 • Florin - 11 august, 2020

  Ami pare rău să aud asta. Și pentru că m-am repetat am crezut că nu sa postat

 • Florin - 09 august, 2020

  Când apare continuarea???

  • filmeonline - 10 august, 2020

   Momentan nu este nici un anunt official din partea producatorilor.

 • Florin - 08 august, 2020

  Asta e tot filmul ?? Sau mai e vreun episod??

  • filmeonline - 10 august, 2020

   Nu este nici un anunt official pana acum.