Ocean Waves / Umi ga Kikoeru

Umi ga Kikoeru
ocean waves 18836 poster

Ocean Waves / Umi ga Kikoeru ro sub gratis hd – În gara Kichijōji, Tokyo, Taku Morisaki întrezărește o femeie cunoscută pe peronul de vizavi de urcarea într-un tren. Mai târziu, fotografia ei cade de pe un raft când iese din apartament înainte de a zbura în prefectura Kōchi. Ridicându-l, se uită scurt la el înainte de a pleca. Pe măsură ce avionul decolează, el povestește evenimentele care au adus-o în viața lui.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 12m 1993 179 views

Background
  • DoodSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0