One Piece Filmul 2 Aventura de pe Insula Ceasului

One Piece: Clockwork Island Adventure
one piece clockwork island adventure 4497 poster

One Piece: Clockwork Island Adventure/ One Piece Filmul 2 Aventura de pe Insula Ceasului. Relaxându-se pe o plajă confortabilă, pirații pălării de paie se odihnesc pe plaja insorita. Chiar până când Luffy a observat că Going Merry a fost deturnat și furata de pe plajă. Acest lucru îi determină să caute nava și să il găsească pe hoțul care a luat-o de la ei. Au intrat într-un duo pe nume Theif Brothers, care ia informat că nava lor a fost furată de un grup de pirați numit Trump Kyoudai. Când s-au întâlnit cu Pirații Trump, Nami a sfârșit prin a fi răpit, precum și pălăria lui Luffy. Au urmărit pirații până la baza lor de pe Insula Clockwork. Acum, Luffy, Zoro, Sanji, Usopp și Theif Brothers trebuie să o recupereze pe Merry Going. Salvați-o pe Nami și să înapoieze pălăria de paie a lui Shank.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 3,17 out of 5)
Încarc...

1h 0m 2001 1.161 views

Background
  • VidozaSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Info
Cast
Background
Comments 0