One Piece Filmul 6: Baron Omatsuri and the Secret Island

One Piece Filmul 6: Baron Omatsuri and the Secret Island
one piece baron omatsuri and the secret island 5242 poster

One Piece Filmul 6: Baron Omatsuri and the Secret Island. Palariile de paie vizitează o insulă de agrement, condusă de baronul Omatsuri, fostul căpitan al unui echipaj pirati, care au fost uciși cu multi ani în urmă. Fiind singurul supraviețuitor, a început apoi să urască toate grupurile de pirați și a dori să-i separe. Baronul ii prind pe toti piratii palarie de paie, lăsând-ul doar pe Luffy să-și elibereze echipajul de stăpânul Omatsuri.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1,00 out of 5)
Încarc...

1h 28m 2005 733 views

Background
  • VidozaSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0