One Piece Movie 5 Curse of the Sacred Sword

One Piece Filmul 5 - Blestemul Sabiei Sacre
one piece curse of the sacred sword 4603 poster

One Piece Movie 5 Curse of the Sacred Sword. Pirații pălării de paie au aterizat pe insula Asuka, casă a celei mai valoroase sabii din lume: Sabia celor șapte stele. Despre care s-a spus că blesteama pe oricine o ia în posesie. Când s-au întors la Going Merry, au descoperit că Zoro lipsește de  la postul de paza. Înainte de a putea planifica un grup de căutare pentru a-l gasi, Luffy și prietenii fug din port în timp ce pușcașii marini erau pe coada lor. Au găsit un nou loc de andocare, care se află în apropierea unui sat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3,00 out of 5)
Încarc...

1h 35m 2004 847 views

Background
  • VidozaSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0