One Piece Stampede

One Piece Stampede
one piece stampede 8136 poster

One Piece Stampede este un film de sine stătătoare care sărbătorește 20 de ani de la anime și are loc în afara canonului serialului TV „One Piece”. Monkey D. Luffy și echipajul său pirat Hat Straw Hat sunt invitați la un festival masiv de pirați care aduce multe dintre cele mai iconice personaje din întreaga franciză pentru a participa la competiție cu pălăriile de paie pentru a găsi comoara lui Roger. De asemenea, stăpânește pălăriile de paie împotriva unui nou dușman numit Bullet, un fost membru al echipajului lui Roger.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 41m 2019 4.535 views

Background
 • DoodSubtitrat in Romana - Full HD
 • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=8136&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 4

 • Mthsj - 23 aprilie, 2020

  Când va aparea urmatoarele filme cu one pice

  • filmeonline - 23 aprilie, 2020

   Urmatorul film One Piece o sa apara unde la inceputul anului 2021.

 • Daniel - 18 aprilie, 2020

  Cand va urma următorul episod si daca se poate un link ca cautare va rog