One Piece The Movie

ワンピース
one piece the movie 4489 poster

One Piece The Movie. A fost odată un pirat cunoscut sub numele de Great Pirate Gold Woonan, care a obținut aproape o treime din aurul lumii. De-a lungul câțiva ani, existența piratului s-a stins, iar o legendă a crescut că a dispărut cu aurul său într-o insulă îndepărtată, pe care pirații insulei continuă să o caute. La bordul lui Merry Going, Luffy și echipajul său, înfometați și nechibzuitori, sunt jefuiți de comoara lor. În încercarea de a o recupera înapoi, au stricat nava, ghidați de un tânăr pe nume Tobio, care face parte din echipajul piratului El Drago. Dragostea lui El Drago pentru aur l-a determinat să caute insula lui Woonan și, datorită hărții comorii lui Woonan, o găsește. În acest timp, echipajul lui Luffy a fost împărțit și, în ciuda propriilor circumstanțe, trebuie să găsească o modalitate de a-l opri pe El Drago să obțină aurul lui Woonan.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3,00 out of 5)
Încarc...

0h 51m 2000 3.818 views

Background
  • VidozaSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0