Orange Future / Orange Mirai

Orange Mirai
orange future 16674 poster

Orange Future / Orange Mirai online subtitrat ro sub gratis – Hiroto Suwa, în vârstă de douăzeci și șase de ani; soția sa, Naho; și vechii lor colegi de liceu – Takako Chino, Azusa Murasaka și Saku Hagita – vizitează Muntele. Koubou pentru a vedea împreună florile de cireș. În timp ce privesc soarele apus, își amintesc de Kakeru Naruse, prietenul lor care a murit acum 10 ani. Plângând pentru el, decid să viziteze vechea casă a lui Kakeru, unde află secretul morții sale de la bunica sa.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4,00 out of 5)
Încarc...

1h 3m 2016 553 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=16674&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 1

  • idk - 04 ianuarie, 2021

    a fost foarte emotionant