Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

Oreshura / Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru

Ended 1 Seasons - 13 Episodes
oreshura 12499 poster

Oreshura online sub ro gratis in romana – Infidelitatea părinților lui Eita Kidou nu numai că a dus la destrămarea familiei sale, ci a ajuns și să-l facă sceptic cu privire la dragoste. Fără a avea intenția să se cufunde în romantism, Eita ajunge să își dedice întreaga viață de liceu studiilor sale pentru a deveni doctor.
Nu durează mult timp, iar frumoasa și populara Masuzu Natsukawa îi observă apatia lui Eita. Obosită de a fi tot timpul obiectul afecțiunii oamenilor, ea îi cere să se prefacă că este iubitul ei, deoarece și ea se simte dezgustată de noțiunea de iubire. Totuși, Eita, refuză — dar, Masuzu are un as rămas în mânecă: jurnalul lui Eita cu care amenință că va posta online întreg conținutul jenant dacă nu se conformează.
Acum încâlcit într-o romanță falsă cu cea mai dorită fată din întreaga școală, viața lui Eita este întoarsă cu susul în jos. Fie că este invidiat de colegii săi, fie că cineva i se confesează, trebuie să facă față relației sale noi și tuturor necazurilor care vin împreună cu ea.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4,75 out of 5)
Încarc...

24m 2013 2.811 views

Background
Info
Cast
Background
Comments 0