Origin Spirits of the Past

Origin: Spirits of the Past
origin spirits of the past 6915 poster

Origin: Spirits of the Past / Giniro no Kami no Agito. Ne aflam cu 300 de ani in viitor, mediul inconjurator al Pamantului s-a schimbat dramatic din cauza experimentelor nebunesti ale rasei umane. Copacii au suferit mutatii genetice si au dobandit constiinta. S-au raspandit pe intreaga planeta si au ras de pe fata pamantului marea parte a civilizatiei moderne. Copacii vii sunt guvernati de druizi arborescenti, care controleaza alimentarea cu apa atat a copacilor cat si a oamenilor.

Agito este un baiat care traieste in „Orasul Neutru”. In timp ce se juca afara cu un prieten, el o gasete intamplator pe Tula, o tanara fata ce dormea, mentinuta in viata de o masinarie de 300 de ani.Trezindu-se pentru a descoperi ca Pamantul este invadat de copaci, Tula dezvaluie faptul ca tatal ei a fost responsabil pentru experimentele pe copaci.

Shunack, un soldat, de asemenea trezit din somn, se alatura Tulei in misiunea ei de recuperare a armei ascunse Estoc pentru a reface Pamantul asa cum era odinioara. Agito ii urmeaza deoarece el crede ca exista o cale de a mentine echilibrul intre oameni si „Padure”.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,00 out of 5)
Încarc...

1h 35m 2006 670 views

Background
  • DoodSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=6915&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0