Origin: Spirits of the Past

Origin: Spirits of the Past
origin spirits of the past 6915 poster

Origin: Spirits of the Past / Giniro no Kami no Agito. Ne aflam cu 300 de ani in viitor, mediul inconjurator al Pamantului s-a schimbat dramatic din cauza experimentelor nebunesti ale rasei umane. Copacii au suferit mutatii genetice si au dobandit constiinta. S-au raspandit pe intreaga planeta si au ras de pe fata pamantului marea parte a civilizatiei moderne. Copacii vii sunt guvernati de druizi arborescenti, care controleaza alimentarea cu apa atat a copacilor cat si a oamenilor.

Agito este un baiat care traieste in „Orasul Neutru”. In timp ce se juca afara cu un prieten, el o gasete intamplator pe Tula, o tanara fata ce dormea, mentinuta in viata de o masinarie de 300 de ani.Trezindu-se pentru a descoperi ca Pamantul este invadat de copaci, Tula dezvaluie faptul ca tatal ei a fost responsabil pentru experimentele pe copaci.

Shunack, un soldat, de asemenea trezit din somn, se alatura Tulei in misiunea ei de recuperare a armei ascunse Estoc pentru a reface Pamantul asa cum era odinioara. Agito ii urmeaza deoarece el crede ca exista o cale de a mentine echilibrul intre oameni si „Padure”.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,00 out of 5)
Încarc...

1h 35m 2006 513 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

* Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5 minute . * Daca animeul se blocheaza sau se termina brusc click Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas * Anime-ulcautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim! * In cazul in care anime-urile se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati anime-ul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!

Comments 0