Paradise of Innocence Filmul 1 2014

Mujaki no Rakuen 
paradise of innocence 8728 poster

Paradise of Innocence Filmul 1 2014 / Mujaki no Rakuen  – Shouta Handa în vârstă de 25 de ani, fără o slujbă s-a săturat de viața lui plictisitoare. Într-o seară, la reuniunea a clasei, se întâlnește cu toate fetele drăguțe care erai colegele lui. Curând află că toate au succes și cariere interesante, și mai important—mult mai frumoase acum, cu forme mari. Din păcate, se pare că toate știu de viața lui plictisitoare și fără succese, așa că își bat joc de el și îl numesc pierzător, ca și în trecut.

Totul se schimbă când Shouta merge la o plimbare ca să fumeze și cade în piscina școlii. Această întâmplare provoacă un fenomen supernatural care îl duce în urmă cu zece ani. Se trezește în aceeași piscină în timpul orelor de înot, înconjurat de clegele lui în costume de baie. Cum se va descurca Shouta cu drăgălășenia și apropierea lor acum că este un adult în corpul unui copil?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 3,67 out of 5)
Încarc...

0h 27m 2014 427 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

* Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5 minute . * Daca animeul se blocheaza sau se termina brusc click Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas * Anime-ulcautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim! * In cazul in care anime-urile se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati anime-ul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!

Info
Cast
Background
Comments 0