Paradise of Innocence Filmul 3 2016

Mujaki no Rakuen 3
paradise of innocence 8742 poster

Paradise of Innocence Filmul 3 2016 / Mujaki no Rakuen 3. Shouta Handa în vârstă de 25 de ani, fără o slujbă s-a săturat de viața lui plictisitoare. Într-o seară, la reuniunea a clasei, se întâlnește cu toate fetele drăguțe care erai colegele lui. Curând află că toate au succes și cariere interesante, și mai important—mult mai frumoase acum, cu forme mari. Din păcate, se pare că toate știu de viața lui plictisitoare și fără succese, așa că își bat joc de el și îl numesc pierzător, ca și în trecut.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

0h 26m 2016 335 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0