Parcul de distracţii

Wonder Park
parcul de distractii 975 poster

Cel mai frumos rezumat al filmului a fost făcut de Daria, o fetiță în vârstă de 12 ani, împreună cu care am văzut filmul: „mi-a plăcut Parcul de distracţii pentru că arată că ceea ce îți imaginezi poate deveni realitate”. E un mesaj deosebit pentru un copil să afle că ce își pune în gând poate deveni realitate. Că poate deveni palpabil ceea ce visează. Că există o lume a gândurilor, a ideilor și una a realității palpabile iar că de la una la cealaltă poate fi, uneori, doar un pas.

Într-adevăr, filmul este despre cum parcul de distracții imaginat de June (Brianna Denski) și construit în miniatură împreună cu mama ei, în casă, prinde cu adevărat viață. Totul începe cu o fetiță de vreo 8 ani, pe nume June, care își dorește propriul parc de distracții. Cu spirit întreprinzător, fetița – ajutată de cei mai buni prieteni – construiește un tobogan labirintic, ce pleacă de pe acoperișul casei sale. Asamblat din
diverse obiecte care mai de care mai improbabile pentru așa o utilizare, toboganul nu va rezista prea mult iar folosirea lui va da peste cap liniștea cartierului. Ulterior, fetița va primi suportul mamei și amândouă vor construi un parc de distracții în miniatură, dar în interiorul casei. O maimuțică de pluș va fi pusă șefă peste parc iar celelalte jucării populează parcul. Ca în Povestea jucăriilor, odată cu lăsarea întunericului și sub pleoapele adormite ale lui June, parcul prinde viață.

„Când mama lui June se îmbolnăvește, fetița dezasamblează parcul, pentru că simte că Wonder Park nu mai are niciun viitor”, îmi explică Daria scena din film. Dar parcul avea propria viață iar June se vede în postura de a salva Wonder Park.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 26m 2019 335 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

* Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5 minute . * Daca animeul se blocheaza sau se termina brusc click Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas * Anime-ulcautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim! * In cazul in care anime-urile se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati anime-ul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!

Comments 0