Patema Inverted / Sakasama no Patema

サカサマのパテマ
patema inverted 18535 poster

Patema Inverted / Sakasama no Patema online subtitrat gratis ro – Intr-o lume subterana unde tunelurile se extind peste tot, chiar daca ei locuiesc in spatii inguste si intunecate, oameni poarta costume de protectie si duc o viata linistita si placuta. Patema, o printesa in satul ei subteran, ii place sa exploreze tunelurile. Locul ei favorit e o “zona periculoasa” unde satul ei le interzice oamenilor sa intre. Chiar daca e certata, curiozitatea lui Patema nu poate fii oprita. Nimeni nu i-a explicat vreodata care era pericolul. In timpu calatoriei ei obijnuite spre “zona periculoasa,” Patema da peste evenimente neasteptate. Cand secrete ascunse ies la lumina, povestea incepe sa se dezvolte.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 38m 2013 184 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0