Persona 3 the Movie 1 Spring of Birth

Persona 3 the Movie 1 Spring of Birth
persona 3 the movie 1 spring of birth 11646 poster

Persona 3 the Movie 1 Spring of Birth – „Dacă ți-aș spune că o zi are mai mult de 24 de ore, m-ai crede?” La miezul nopții apare „Ora Întunecată” – o oră secretă în care creaturi periculoase cunoscute sub numele de „Umbre” îi atacă pe cei care nu sunt în „sicrie”.
Un număr de oameni ce posedă anumite abilități au capacitatea de a invoca Persona: o putere specială ce-i poate distruge pe acești monștrii. Acest grup se numește EEES (Echipa de Execuție Extracurriculară Specializată), iar misiunea lor este să descopere secretul din spatele Orașului Întunecat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 32m 2013 543 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

* Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5 minute . * Daca animeul se blocheaza sau se termina brusc click Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas * Anime-ulcautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim! * In cazul in care anime-urile se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati anime-ul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!

Comments 0