Persona 3 the Movie 1 Spring of Birth

Persona 3 the Movie 1 Spring of Birth
persona 3 the movie 1 spring of birth 11646 poster

Persona 3 the Movie 1 Spring of Birth – „Dacă ți-aș spune că o zi are mai mult de 24 de ore, m-ai crede?” La miezul nopții apare „Ora Întunecată” – o oră secretă în care creaturi periculoase cunoscute sub numele de „Umbre” îi atacă pe cei care nu sunt în „sicrie”.
Un număr de oameni ce posedă anumite abilități au capacitatea de a invoca Persona: o putere specială ce-i poate distruge pe acești monștrii. Acest grup se numește EEES (Echipa de Execuție Extracurriculară Specializată), iar misiunea lor este să descopere secretul din spatele Orașului Întunecat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 32m 2013 776 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0