Persona 3 the Movie 3 Falling Down

Persona 3 the Movie 3 Falling Down
persona 3 the movie 3 falling down 11662 poster
Persona 3 the Movie 3 Falling Down – Grupul își sărbătorește victoria, dar are parte de o surpriză: Umbrele au fost învinse, dar Ora Întunecată n-a dispărut. Moartea lui Shinjiro îl face pe Makoto să-și dea seama cât de repede poate dispărea o prietenie, dar Ryoji reușește să-l convingă că legăturile vor dăinui veșnic. Și Junpei trece printr-o perioadă de maturizare, povestea lui de dragoste cu Chidori încheindu-se înainte să poată începe cu adevărat.
„Indiferent cât de prețios e ceva, odată ce a dispărut, nu mai rămâne nimic din acel lucru. În cazul ăsta, mai bine nu ai nimic de la început.”
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 27m 2015 466 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0