Persona 3 the Movie 3 Falling Down

Persona 3 the Movie 3 Falling Down
persona 3 the movie 3 falling down 11662 poster
Persona 3 the Movie 3 Falling Down – Grupul își sărbătorește victoria, dar are parte de o surpriză: Umbrele au fost învinse, dar Ora Întunecată n-a dispărut. Moartea lui Shinjiro îl face pe Makoto să-și dea seama cât de repede poate dispărea o prietenie, dar Ryoji reușește să-l convingă că legăturile vor dăinui veșnic. Și Junpei trece printr-o perioadă de maturizare, povestea lui de dragoste cu Chidori încheindu-se înainte să poată începe cu adevărat.
„Indiferent cât de prețios e ceva, odată ce a dispărut, nu mai rămâne nimic din acel lucru. În cazul ăsta, mai bine nu ai nimic de la început.”
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 27m 2015 337 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

* Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5 minute . * Daca animeul se blocheaza sau se termina brusc click Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas * Anime-ulcautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim! * In cazul in care anime-urile se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati anime-ul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!

Comments 0