Peter Iepuraşul

Peter Rabbit
peter rabbit 297 poster

Peter Iepuraşul, filmul pentru întreaga familie care combină live-action-ul şi animaţia, intră în cinematografele noastre odată cu începutul vacanţei şcolare de Paşte, oferind o modalitate distractivă şi moralizatoare pentru copii de a petrece o oră jumătate.

Filmul începe ca un pasaj îndrăgit din animaţia Alba ca zăpada, cu păsărele drăgălaşe cântând voios şi continuă cu prezentarea adevăratului erou al poveştii, un iepuraş adolescent pe nume Peter, cam şotios, portretizat într-un mod fotorealist, pe care adulţii îl vor aprecia. Cadre din desenele originale în acuarelă ale lui Beatrix Potter, autoarea poveştii, creionează backstory-ul eroului titular.

Lupta pentru supremaţia asupra grădinii de legume dintre Peter iepuraşul şi domnul Thomas McGregor (Domhnall Gleeson) e firul roşu al poveştii, în care impresionează cât de bine a fost realizată partea animată şi ce bine funcţionează alături de personajele în carne şi oase şi acţiunea live-action. Animalele au mimică umană şi îi fac pe copii să înţeleagă mai uşor că şi animalele simt durerea, şi ele suferă, în consecinţă trebuie să ne purtăm frumos cu ele. Ritmul filmului e alert, cu secvenţe în care fructele şi legumele explodează, se aprind focuri de artificii, au loc electrocutări şi lupte între oameni şi iepuri, într-un efort coregrafic, al efectelor vizuale şi speciale lăudabil. Peter Stubbs (Ghost Rider) a coordonat efectele speciale.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 33m 2018 670 views

Background
  • HqqDublat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0