Ping Pong the Animation

Ended 1 Seasons - 11 Episodes
ping pong the animation 19030 poster

Ping Pong the Animation ro sub gratis hd – „Eroul sosește. Eroul sosește. Eroul sosește. Rostiți aceste cuvinte în mintea voastră și cu siguranță voi veni la voi!”… Această mantră este ceea ce Makoto Tsukimoto repetă ca sursă de motivație nu numai atunci când se confruntă cu stresul din timpul meciurilor de ping pong, ci și în situații din viața sa. Makoto nu luptă singur; el și prietenul său, Yukata Hoshino, poreclit Zâmbărețul și, respectiv, Peco, sunt doi băieți care au crescut jucând împreună ping pong aproape în fiecare zi. Peco, plin de încredere, își propune să fie cel mai bun jucător de tenis de masă din lume; în shimb, Zâmbărețul nu arată prea multă ambiție. Cu toate acestea, cei doi s-au împreunat întotdeauna datorită legăturii construite pe baza dragostei lor reciproce pentru acest sport.

În fiecare an, studenți din toată Japonia se adună pentru competiția națională de tenis de masă pentru a atinge faima națională și internațională. Prin antrenamente și competiții intense, doar cei mai buni persverează.

De la avangardistul director al seriei Tatami Galaxy, Masaaki Yuasa, Ping Pong The Animation servește o poveste de ambiție și partea sa corectă de urcări și coborâri de-a lungul drumului. Oricare ar fi șansele, Peco și Zâmbărețul le vor înfrunta împreună.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

23m 2014 67 views

Background
Info
Cast
Background
Comments 0