Ponyo

Gake no ue no Ponyo
ponyo 8399 poster

Gake no ue no Ponyo – Un orășel pe malul mării. Sosuke, un băiețel de cinci ani, trăiește sus, pe o stâncă de unde priveliștea asupra mării e fabuloasă. Într-o dimineață, Sosuke o descoperă pe Ponyo, un peștișor de aur cu capul prins într-un borcan de gem. Salvată de băiat, Ponyo devine tot mai fascinată de acesta și nu s-ar mai da dusă, dar Fujimoto, tatăl ei, un vrăjitor ce trăiește pe fundul mării, o forțează să se întoarcă acasă. „Vreau să devin om”, țipă Ponyo, iar furia lui Fujimoto nu mai cunoaște margini.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 40m 2008 1.106 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

* Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5 minute . * Daca animeul se blocheaza sau se termina brusc click Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas * Anime-ulcautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim! * In cazul in care anime-urile se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati anime-ul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!

Comments 2

  • Alexandra - 19 aprilie, 2020

    Incantator, o placere sa l revad

  • Alexandra - 19 aprilie, 2020

    Incantator, cu o grafica uluitoare si transmitand prin toti porii, emotii puternice, te trimite inapoi in copilarie… o placere, indiferent de care ori il revad