Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

Re ZERO Starting Life in Another World - The Frozen Bond

Re:ゼロから始める異世界生活 氷結の絆
rezero starting life in another world the frozen bond 17896 poster
Re ZERO Starting Life in Another World – The Frozen Bond online subtitrat in romana – Acoperită de gheață și zăpadă, Elior Forest găzduiește fiare magice periculoase și 50 de elfi înghețați în gheață. Într-o zi, marele spirit Puck ajută o tânără să iasă din închisoarea de gheață. Numele ei este Emilia, o jumătate de elf născută cu păr argintiu, urechi lungi și ochi de ametist – trăsături care seamănă cu vrăjitoarea malefică care a distrus jumătate din lume cu mult timp în urmă. Evitată de societate din cauza aspectului ei, Emilia locuiește în pădure cu Puck ca singurul ei tovarăș și familie. Împovărată cu un păcat de distrugere, nu-și amintește să fi comis, își petrece zilele încercând să găsească o modalitate de a-și ajuta rudele înghețate. Dar când marele spirit Melakuera, Arbitrul lumii, o găsește pe Emilia, dreptul ei de a rămâne în viață este pus în discuție. Legăturile de gheață pe care le-a format cu Puck se vor dovedi a fi firul cald care sfidează soarta?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 16m 2019 505 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Info
Cast
Background
Comments 0