Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

Saga of Tanya the Evil The Movie / Youjo Senki Movie

劇場版 幼女戦記
saga of tanya the evil the movie 17582 poster

Saga of Tanya the Evil The Movie / Youjo Senki Movie online subtitrat gratis in romana – Cu armata sa traversând continentul, Imperiul pare de neoprit. După ce își asigură victoria asupra rămășițelor armatei republicane, victoria supremă a Imperiul pare în sfârșit asigurată. Totuși, norii negri se adună dinspre Est. Federația Russy, aflată sub dictatură comunistă, trimite trupe înspre granițele sale vestice, pregătindu-se să intre în război. Ajutați de detașamentul de magicieni voluntari ai Alianței, printre care se află și Mary Sioux, fata soldatului omorât de Tanya Degurechaff, Federația este determinată să își extindă dictatura comunistă și să îngenunchieze Imperiul.

Între timp, Tanya și batalionul ei se întorc în capitala imperială de pe frontul sudic. La sosire, primesc misiunea de a investiga mișcările armatei la granița cu Federația. Orice escalare violentă poate conduce în acest punct la noi conflicte, atrăgând lumea într-un război global devastator.

Va ieși Imperiul victorios eventual din lupta sa sau se va destrăma în fața inamicilor superiori și a ideologiilor radical diferite?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 38m 2019 397 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0