Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

See Me After Class / Asa Made Jugyo Chu

Asa Made Jugyo Chu
see me after class 17548 poster

See Me After Class / Asa Made Jugyo Chu online subtitrat gratis in romana – Povestea se învârte în jurul lui Yuuki Kagami, un băiat care se înscrie în academia viselor sale ca student de onoare – și este pus din greșeală în dormitorul pentru fete, unde băieții sunt interziși. În fața posibilității de a fi nevoit să părăsească școala, Yuuki trebuie să se îmbrace ca fată în dormitor. Pe deasupra, acesta ajunge să stea în cameră cu profesoara de sex feminin Ayana Kakinozaka, care trebuie să-l supravegheze.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

0h 25m 2012 406 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Info
Cast
Background
Comments 0