Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

Shelter

Shelter
shelter 17599 poster

Shelter online subtitrat gratis in romana – Rin se trezește de una sigură, având amintirile în ceață, într-o lume în care pare să fie daor ea. Dar plictiseala nu se află în vocabularul ei, deoarece deține o tabletă care îi permite să creeze orice își dorește. În fiecare zi, Rin continuă să construiască o realitate minunată care o adăpostește de singurătate, sperând ca într-o bună zi să afle motivul existenței ei.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

0h 6m 2016 256 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Info
Cast
Background
Comments 0