Snow White with the Red Hair

Snow White with the Red Hair
snow white with the red hair 16891 poster
Acum, într-o relație romantică, Zen și Shirayuki merg la prima întâlnire oficială împreună într-unul dintre orașele Clarines. În timpul întâlnirii lor, sunt dezvăluite detalii cu privire la istoria relației lui Mitsuhide și Kiki, în timp ce sunt explorate și câteva fapte ale copilăriei prințului Raji.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

24 339 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

* Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5 minute . * Daca animeul se blocheaza sau se termina brusc click Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas * Anime-ulcautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim! * In cazul in care anime-urile se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati anime-ul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!

Info
Cast
Background
Comments 0

Snow White with the Red Hair

Pilot 1 Seasons - 24 Episodes
snow white with the red hair 16891 poster

Snow White with the Red Hair / Akagami no Shirayuki-hime  ro sub gratis in romana – Chiar dacă numele ei înseamnă „Albă ca Zăpada”, Shirayuki este o fată roșcată și veselă care trăiește în țara Tanbarun, unde lucrează cu sârguință ca botanist la magazinul ei de plante medicinale. Viața ei se schimbă drastic atunci când ea este remarcată de Prințul Raj, nătângul prinț din Tanbarun, care mai apoi o forțează să devină concubina lui.
Nevrând să renunțe la libertate, Shirayuki își taie părul ei lung și roșcat și fuge în pădure, unde este salvată din mâinile Prințului Raj de către Zen Wistalia, al doilea prinț al unei țări vecine, și de consilierii acestuia.
Ea speră că într-o zi își va putea plăti datoria față de cei trei care au salvat-o așa că Shirayuki urmează o carieră de botanist în țara lui Zen, Clarines.

Akagami no Shirayuki-hime urmărește călătoria lui Shirayuki spre o nouă viață la palatul regal din Clarines, cât și eforturile lui Zen de a deveni un prinț demn de acest titlu. Cum prietenii loiali se dovedesc a fi prefăcuți, iar dușmanii de moarte s-au format, Shirayuki și Zen învață încetul cu încetul să se sprijine unul pe celălalt în timp ce merg pe căile lor proprii.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

24m 2015 0 views

Background
Comments 0