Strike Witches Filmul

Strike Witches The Movie
strike witches the movie 6548 poster

Strike Witches Filmul. Anul este 1939 – atunci a apărut Neuroiul. Nimeni nu știe de unde provin sau care este agenda lor finală, dar rămâne faptul că atacurile lor au alungat oamenii din orașele lor. Pentru a lua armele împotriva lor, umanitatea dezvoltă o nouă armă anti-Neuroi numită „Unitatea de atac”. Folosind puterea magiei pentru a lupta împotriva monștrilor, acest nou dispozitiv îmbunătățește și amplifică puterea femeilor care se ocupă de magie. Pentru a folosi acest dispozitiv, vrăjitoarele tinere din întreaga lume au fost reunite pentru a forma o unitate de grup de forță de elită denumită 501st Joint Fighter Wing, cunoscută în mod obișnuit ca „Vrăjitoarele Strike”.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 34m 2012 576 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=6548&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0