Strike Witches Filmul

Strike Witches The Movie
strike witches the movie 6548 poster

Strike Witches Filmul. Anul este 1939 – atunci a apărut Neuroiul. Nimeni nu știe de unde provin sau care este agenda lor finală, dar rămâne faptul că atacurile lor au alungat oamenii din orașele lor. Pentru a lua armele împotriva lor, umanitatea dezvoltă o nouă armă anti-Neuroi numită „Unitatea de atac”. Folosind puterea magiei pentru a lupta împotriva monștrilor, acest nou dispozitiv îmbunătățește și amplifică puterea femeilor care se ocupă de magie. Pentru a folosi acest dispozitiv, vrăjitoarele tinere din întreaga lume au fost reunite pentru a forma o unitate de grup de forță de elită denumită 501st Joint Fighter Wing, cunoscută în mod obișnuit ca „Vrăjitoarele Strike”.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 34m 2012 418 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=6548&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

* Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5 minute . * Daca animeul se blocheaza sau se termina brusc click Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas * Anime-ulcautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim! * In cazul in care anime-urile se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati anime-ul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!

Comments 0