Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

Strike Witches the Movie

ストライクウィッチーズ 劇場版
strike witches the movie 17568 poster

Strike Witches the Movie online subtitrat gratis – După ce au respins cu succes o invazie a Neuroi în Romagna și au distrus cuibul inamicului din Veneția, Yoshika Miyafuji se întoarce în orașul natal în Imperiul Fusou. În ciuda pierderii puterilor magice și a abilităților de vindecare, fostul ofițer al Escadronului Unit 501, vrea să continue să învețe medicină pentru ai ajuta pe cei aflați în necaz, atât oameni de rând cât și cei aflați pe front. Astfel, ea primește o invitație de la o școală de prestigiu din Europa și decide să accepte oferta, astfel îmbarcându-se într-o călătorie înapoi pe continentul răvăgit de război.
Însă, un nou pericol se arată, când din ce în ce mai mulți Neuroi reușesc să treacă de liniile defensive, ajungând neobservați în zone crezute a fi sigure, distrugând balanța puterii în Europa. Simțul răspunderii lui Yoshiki se ciocnește cu inabilitatea ei de a pilota o unitate Stricker, dar când prietenii ei se află în pericol se pare că există un singur lucru ce poate fi făcut.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 34m 2012 122 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0