Summer Wars

Summer Wars
summer wars 8144 poster

Summer Wars – Un film delicat și sincer despre puterea legăturilor de familie, supuse unor amenințări grave, Summer Wars pornește de la povestea lui Keiji Koiso, elev în clasa a unsprezecea și un geniu al matematicii. El acceptă o slujbă de vară în familia lui Natsuki, pe care o place în secret. La sosire, află că se pregătește o reuniune de familie cu ocazia celei de-a 90-a aniversări a capului familiei, Sakae, în fața căreia Keiji trebuie să joace rolul de logodnic al lui Natsuki. Între timp, încercarea lui de a rezolva o ecuație de matematică produce coliziunea dintre Pământ și o lume paralelă, care va avea repercusiuni neașteptate asupra familiei sale „adoptive”.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 54m 2009 861 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0