Suzumiya Haruhi no Shoushitsu

The Disappearance of Haruhi Suzumiya
the disappearance of haruhi suzumiya 15982 poster

Suzumiya Haruhi no Shoushitsu ro sub gratis online – E mijlocul lunii decembrie, iar şeful Brigăzii S.O.S., Haruhi Suzumiya, anunţă că Brigada va da o petrecere de Crăciun cu mâncare japoneză în sala de clasă a clubului lor. Membrii Brigăzii, Kyon, Yuki Nagato, Mikuru Asahina şi Itsuki Koizumi, încep să pregătească petrecerea, aranjează decoraţiunile şi chestii de genul ăsta. Dar, câteva zile mai târziu, Kyon ajunge la şcoală şi descoperă că Haruhi lipseşte. Pe lângă asta, Mikuru susţine că n-a auzit niciodată în viaţa ei de Kyon, Koizumi lipseşte şi el, iar Yuki devine singurul membru al clubului de literatură. Se pare că Brigada S.O.S. n-a existat niciodată, la fel ca Haruhi Suzumiya. Nimeni din şcoală n-a auzit de ea… în afară de Kyon.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

2h 42m 2010 608 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0