Tamako Love Story

Tamako Market Movie
tamako love story 8359 poster

Tamako Love Story – Ultimul an de liceu e pe cale să se sfârșească, iar energica Tamako Kitashirakawa are o singură grijă: să facă o impresie cât mai bună de festivalul Usagiyama. Curând ea află că prietenii ei au planuri mărețe pentru viitor, în timp ce ea plănuiește să continue munca la restaurantul familiei sale. Mochizou Ooji are de gând să studieze la universitate în Tokyo lăsându-și în urmă familia, prietenii, cât și pe prima și singura lui iubire – Tamako. Din nefericire, timidul admirator Mochizou nu e în stare să-I spună ce simte. Având în vedere că timpul zboară repede, el trebuie să-I mărturisească lui Tamako cât mai curând, altfel visul lui de-a fi iubitul ei va dispărea.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 4,71 out of 5)
Încarc...

1h 23m 2014 3.051 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0