The Angry Birds Filmul 2

The Angry Birds Movie 2
the angry birds movie 2 1457 poster

Chiar dacă și adulților li se face cu ochiul de câteva ori, prin poante care li se adresează, animația este integral pentru copii, cu o misiune de anihilare a unei arme de distrugere în masă, concepute de vulturi, pentru salvarea populației păsăretului nezburător și purceilor.

Dacă în primul film invadatorii erau porcuşori verzi, acum o amenințare similară e la orizont. Vulturii vor să pună… aripa pe ținutul eroilor noștri. Insula păsărilor este o lume populată de personaje incredibil de naive şi fericite, un echivalent cu pene al Minionilor. Dintre acestea se distinge Silver, sora inventator a lui Chuck, cea care va salva de mai multe ori situația cu planul ei gândit matematic, din umbra lui Red.

Bosumflatul cu toane are în acest film mai mult ego decât furie iar ceea ce i se întâmplă arată copiilor cât de important este lucrul în echipă și că frica de a nu fi acceptat te poate duce la decizii greșite. Red visează să fie eroul insulei, dar echipa e cea care va duce lucrurile la bun sfârșit.

Red, Chuck, Bomb și Mighty Eagle vor fi cooptați de purceii cu care până atunci duceau un război mai mult sau mai puțin tacit pentru a învinge un inamic comun – vulturii. Planul păsăretului nezburător și al purceilor în multe locuri (mai ales de când pătrund în „bârlogul” înghețat al vulturilor) nu are nicio noimă, scenariul părând scris la ora de compunere, pe fugă, de un elev de școală primară. Dar modul în care pătrund eroii noștri în fortăreața vulturilor prilejuiește părinților discuții cu copiii despre Calul troian.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 36m 2019 514 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0