The Anthem of the Heart

Kokoro ga Sakebitagatterunda
the anthem of the heart 16671 poster
The Anthem of the Heart / Kokoro ga Sakebitagatterunda online subtitrat gratis in romana – O tânără fată a avut vocea înlăturată prin magie, astfel încât să nu-i rănească niciodată pe oameni, dar perspectiva ei se schimbă atunci când întâlnește muzică și prietenie. Va putea Naruse să transmită imnul inimii sale?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4,50 out of 5)
Încarc...

1h 59m 2015 1.582 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=16671&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 1

  • vladyrn - 02 februarie, 2021

    un film de nota 10 sincer,chiar mi ar fi placut sa mai vad in continuare ,dar chestia asta nu e posibila.