The Cat Returns

Neko no Ongaeshi
the cat returns 8608 poster

The Cat Returns / Neko no Ongaeshi – Daca il salvezi de la un accident in care si-ar fi putut pierde viata pe printul Regatului Pisicilor, nu trebuie sa te astepti la ceva bun. Haru, o liceeana care are probleme cu in dragoste, este salvatoarea lui Lune. Ca rasplata suprema pentru fapta sa buna, regele pisicilor vrea sa o casatoreasca pe Haru cu fiul sau, Lune. Problema cea mare nu este ca ea e om si el pisica, ci ca ea nu vrea. Prin niste imprejurari fantastice Haru ajunge sa-i cunoasca pe Baron si Muta, si ei motani, dar din alt clan, cu ajutorul carora reuseste sa treaca peste toate problemele.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 3,67 out of 5)
Încarc...

1h 15m 2002 894 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0